Missie

 

 Stichting Paardenkinderen

-Algemeen doel: (Kwetsbare) kinderen en paarden samenbrengen, voor momenten van kennismaken, geluk, groei en zelfkracht.
 
 

-In de toekomst de A.N.B.I. status aanvragen,  zodat er tegen een betaalbaar tarief, Paardenkennismaking momenten en Paarden Coaching mogelijk is voor alle kinderen in Nederland en om zoveel mogelijk kinderen en paarden samen te brengen voor momenten van geluk, groei en zelfkracht!

  • Om Paardenkinderen middagen/ochtenden te organiseren, zodat kinderen leren samenwerken en leren omgaan met zichzelf en andere kinderen met paardenactiviteiten.
  • Om basisschoolleerlingen op school een paardenproject aan te kunnen bieden, met een paard op school.
  • Om (groot)ouders, leerkrachten en coaches m.b.v. Paardenkinderen boekjes, inzicht te geven, hoe zij thuis met hun kinderen, kunnen praten over kleine en grote kinderzorgen en het gebruik van vaardigheden, kwaliteiten en de helpende gedachten.
  • Om alle mensen, die op de Paardenkinderen Coaching manier, hulp willen bieden aan kinderen, workshops, cursussen en begeleiding aan te bieden, zodat er op veel plekken in Nederland, kinderen dankzij de hulp van paarden, zich thuis en op school positief kunnen ontwikkelen.
  • Om de F.N.R.S. maneges te betrekken bij het lesgeven aan kinderen in kleine groepjes (max. 4) met meer persoonlijke aandacht voor paard en kind.
  • Om voor kinderen, die in het ziekenhuis verblijven een paard bij het ziekenhuis te kunnen knuffelen.

Als je kijkt, begrijp je hoe ik denk.