Stichting Paardenkinderen wordt nog in 2019 officieel ingeschreven bij de KvK.

Het bestuur is compleet, de plannen zijn klaar en we gaan starten met workshops over paarden en kinderen. Ondanks het drukke leven wat we leiden, komt de Stichting PK van de grond. Gelukkig zijn er nog vrijwilligers, die zich willen inzetten voor het geluk van Paarden en Kinderen in Nederland en België. Onze voorzitter is: Toy Merx, onze penningmeester: Mischa Hondius, onze secretaris: Jolanda en onze bestuursleden: Imke Abma, Suzanna Sillem, Annechien Wijnbergh en nu al actief als vrijwilliger Marije Rauwerda.

Paardenkinderen 1: nu te koop! € 14,95

Paardenkinderen deel 1 is nu te koop. Paardenboek voor kinderen met prachtige foto’s van IJslandse paarden en kinderen. Een boek over paarden, gedrag, gevoel en geluk. In de tekst zijn coaching vragen verweven om over na te denken en samen over te praten. Ook leuk als cadeau voor kinderen en hun (groot)ouders. PRIJS: € 14,95.

Opbrengst gaat naar Stichting Paardenkinderen.

Bestellen kan via info@paardenkinderen.nl of te koop via:

Toy MerxPetra van der Linden, HGH-Ruitersport, Atorka Ruitersport, IJslandersport, Hannah van Litsenburg en op evenementen zoals open dagen en wedstrijden. Kijk bij nieuws en op FB voor de komende evenementen.

Workshops in Juli 2018

Ik heb het nog nooit gedaan,  dus ik denk wel, dat ik het kan! (Pippi) Dit is mijn uitgangspunt voor kinderen om te durven zichzelf te kunnen zijn.

De cursus dagen zijn in Baarn. Wij gaan verzamelen bij de pannenkoekenboerderij De Wildenburg. Voor het theorie- en kennismakingsdeel en lopen dan naar de paarden.

Zie Workshops voor meer info!

Groetjes,

Jolanda